Afterwork–release för Utblick den 8 mars!

Den 8 mars utkommer vårens första nummer av Utblick, och med anledning av detta vill vi gärna samma kväll bjuda alla på afterwork med lite ost och vin så vi kan fira tidningen och samtidigt lära känna varandra bättre.

Alltså – mellan det att ni går på kvinnodemonstration i stan och är på kvinnofest med era kvinnokompisar senare på kvällen – kom och mys och ät och drick kl 18 på Terrassbaren på Campus Linné (Övre Husargatan 36).

Här kan ni träffa redaktionen från Utblick, aktiva medlemmar i UF samt alla studenter i stan som vill festa med oss – och deras kompisar. Kort sagt, alla är välkomna!

(Vi bjuder på lite välkomstdrinkar men har ingen bar så ni får gärna medta egen alkohol själva också…om ni vill)

Varma hälsningar från Utblicks redaktion

Leave a Reply

Your email address will not be published.